Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de clinic van Ralph Poldervaart en Sander van Duijn ‘Brand storytelling: ontwikkel een verhaalstrategie voor je merk‘ op vrijdagochtend 26 januari 2018 van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School.

Verhaal

Waarom worden we zo geraakt door een mooi boek, een spannende film of een pakkend toneelstuk? En als je dan dat ‘geheim’ weet, hoe kun je die kennis dan inzetten voor je eigen merk of organisatie? Leer in deze clinic wat de kern is van verhalende communicatie en hoe je dat direct kunt inzetten in jouw organisatie.

Gedurende de clinic nemen de StoryDiggers je mee op reis langs verhalentheorie, de werking van het brein, Hollywood blockbusters, succesvolle en minder goed gelukte brand-stories. Vervolgens gaan we aan de slag om de dynamiek van je eigen (merk)verhaal te ontdekken met behulp van het door StoryDiggers ontwikkelde ‘Brand Storytelling Canvas’. Je gaat naar huis met een blauwdruk voor je eigen verhaal. Zeker weten dat je ook anders gaat kijken naar je (favoriete) merken.

Het wordt een spannende sessie met helden, heldinnen, monsters en magische drankjes. Kom verhaal halen!

Voor wie is deze clinic bedoeld?

Deze clinic over de innovatieve wijze van storytelling is bedoeld voor marketing- en communicatie professionals en verandermanagers, van zowel grote als kleinere organisaties.

Door wie wordt deze clinic gegeven?

StoryDiggers is opgezet door Ralph Poldervaart en Sander Van Duijn. Na een aantal omzwervingen in marketingadvies hebben zij zich volledig toegelegd op Storytelling voor marketingorganisaties. Ze helpen organisaties hun verhaal te vinden, vast te leggen en vervolgens uit te dragen. Naast het ontwikkelen van verhaal strategieën voor opdrachtgevers geven ze workshops en trainingen op dit gebied.

Aanmelden

Kom op vrijdag 26 januari 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Meld je gratis aan!